Yhteystiedot

MP Propel Oy
Konsulinkuja 1 G 2
02450 Sundsberg
puh. 040 189 6996
mattipeltoniemi@netikka.fi

Päätoimialat:

• Uudis- ja korjausrakennushankkeiden rakennuttamispalvelut (hankesuunnittelu, suunnitteluttaminen, urakkakilpailuttaminen), projektinjohto, työnaikainen valvonta, turvallisuuskoordinaattorin & kosteuskoordinaattorin tehtävät sekä muu rakennusalan konsultointi yrityksille, julkisyhteisöille sekä yksityisille.

• Taloyhtiöiden, liike- ja toimistotilojen sekä huoneistokohtaisten remonttien, saneeraus- ja muutostöiden konsultointi ja valvonta.

Tilanteen ja sopimuksen mukaan tarjoamme yllä olevia palveluja joustavasti projektikohtaisina kokonaisuuksina tai vain sovittavia osa-alueita.

Projektin eri osa-alueita voivat olla esimerkiksi: hankesuunnitteluvaihe, suunnittelun ohjaus, urakoitsijoiden ja ammattityövoiman kilpailuttaminen ja/tai hankinnan ohjaus, viranomaiskontaktit, työnaikainen valvonta sisältäen väli-, loppu- ja takuutarkastukset, turvallisuuskoordinaattorin & kosteuskoordinaattorin tehtävät jne.

Yhtiö tarjoaa asiakkaan hyödyksi yli 35 vuoden alan kokemuksen suunnittelusta, rakennustuotannosta, rakennuttamisesta, rakennusalan kaupasta ja edellisten myötä laajan verkostoitumisen tuomat edut.